Autorii jafului de la restaurantul Cafe Cafe au fost prinşi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au fost reţinuţi azi dimineaţă de poliţiştii constănţeni, ei fiind consideraţi principalii suspecţi în cazul jafului comis ieri, la restaurantul Cafe Cafe.

Unul dintre suspecţi este un fost angajat al restaurantului iar ceilalţi doi sunt prietenii săi. Cei trei au făcut parte din cercul de bănuiţi încă de la început iar poliţiştii i-au ridicat după ce au avut dovada implicării lor, punându-le telefoanele mobile sub ascultare.

Jaful pentru care sunt anchetaţi suspecţii s-a produs ieri dimineaţă când paznicul restaurantului a fost bătut măr iar tâlharii au fugit cu o casetă de valori în care erau ţinute încasările din week-end.

UPDATE: Cezar Stăncescu, Costin Ion şi Laurenţiu Târziu au fost prinşi cu ajutorul ofiţerilor Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, după ce telefoanele suspecţilor au fost interceptate.

Anchetatorii au spus că atacul a fost plănuit de Cezar Stăncescu, un fost angajat, dat afară vineri, cu trei zile înainte de atac. Stăncescu a escaladat zidul restaurantului, l-a bătut crunt pe paznic şi a furat caseta de valori.

Complicii săi l-au ajutat: unul a condus maşina cu care Stăncescu a fugit de la locul faptei iar cel de-al doilea a ascuns banii. „Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90 la sută. Am găsit 14.000 de lei, 2700 euri şi 670 dolari şi cele două laptopuri furate din interior“, a precizat inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar şef George Popa. 
Cei trei vor fi prezentanţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite