Constanţa: Un autocar cu pasageri s-a răsturnat în curbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii care se duceau la parcul de eoliene de la Fântânele au ajuns în şanţ, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. 

Şi-au văzut moartea cu ochii:  pasagerii unui autocar aparţinând firmei Metropolitan s-a răsturnat joi seara într-o curbă deosebit de periculoasă, în localitatea Siliştea. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.25. pe drumul ce leagă Siliştea de Tortomanu. Şoferul Adrian Badea (46 de ani) din Constanţa transporta 40 de muncitori din zonă la parcul de eoliene din Fântânele.

În momentul în care autocarul a intrat într-o curbă la dreapta s-a răsturnat într-un şanţ. Conducătorul auto le-a declarat poliţiştilor că i s-a oprit motorul şi nu a mai putut controla autovehiculul.

Cinci persoane au fost rănite în urma incidentului: Adrian Badea, Vasile Fulga (48 de ani), Adrian Badea (53 de ani), Mircea Obreja (47 de ani) şi Gheorghe Bălan (55 de ani). Răniţii au ajuns la spital iar în prezent sunt în afara oricărui pericol. Cazul este anchetat de poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa. Anchetatorii vor cere o expertiză pentru a stabili dacă a fost vorba despre o defecţiune tehnică sau de neglijenţa şoferului.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite