Constanţa: Au tras cu pistolul de paintball la întâmplare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolul de paintball nu se utilizează decât în spaţiile special amenajate
Pistolul de paintball nu se utilizează decât în spaţiile special amenajate

Doi tineri teribilişti din Constanţa s-au ales cu dosare penale după au tras, la întâmplare, cu pistolul de paintball, două persoane fiind atinse. Oamenii legii spun că incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul Mamaia.

Thomas Culeţ, de 21 de ani, şi Iulian Măniga, de 19 ani, se aflau într-un autoturism Audi şi mergeau pe Bulevardul Mamaia. Şoferul maşinii, Thomas Culeţ, susţine că nu a bănuit intenţiile amicului său, care a deschis geamul portierei şi a început să tragă la întâmplare, lovind un cuplu care mergea pe trotuar.

Bărbatul a fost lovit în partea dreaptă a pieptului, iar femeia care îl însoţea, a fost lovită în şoldul stâng şi în pulpa piciorului drept. Imediat, cei doi au apelat 112, iar cei doi tineri teribilişti au fost reţinuţi în trafic. Ei sunt cercetaţi pentru lovituri şi alte violenţe şi riscă amendă pentru utilizarea armei de paintball fără autorizaţie. Pietonii loviţi cu bilele din vopsea au primit îngrijiri medicale, dar nu au necesitat internarea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite