Constanţa: Au mai rămas 10 zile până la Liberty Parade 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 60.000 de persoane sunt aşteptate să ia parte la cel mai mare eveniment dance al anului, pe 24 iulie, la Liberty Parade. Viberii vor fi recompensaţi cu 16 ore de show, de muzică electronică şi dans continuu.

Caravana Liberty Parade este compusă din trei camioane descoperite, în care DJ-ii vor mixa live. Camioanele vor parcurge, începând cu ora 16.00, traseul prin staţiunile Olimp, Venus şi Saturn, cu destinaţia finală Liberty Parade Arena.

image

Ajunşi la destinaţie, petrecăreţii costumaţi cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci vor intra într-o lume a sunetului, unde zeci de mii de wati se vor completa în mod perfect cu imaginile video de pe ecranele uriaşe, laserele şi dansatorii care se vor undui în bătaia brizei.

image

Invitaţi speciali

Liberty Parade 2010 aduce fanilor muzicii dance o prezenţă specială pe scenă. Este vorba de cei trei DJ britanici care alcătuiesc Above&Beyond, Tony Mc Guiness, Jono Grant şi Paavo Siljamaki, numărul patru mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag. Una dintre cele mai mari realizări ale Above&Beyond a fost spectacolul pe care l-au dat la Rio de Janeiro în noaptea de Revelion 2007.

image

Connect-R cântă imnul oficial

Pe scenă vor mai urca DJ-ii Vibe FM Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Lucian Bărbulescu, Paul Damixie, Carlos & Jacs şi DJ Elf.

image

Imnul oficial de anul acesta este cântat de Connect-R, „Free Your Mind".

Accesul la cel mai mare eveniment dance al anului de pe litoral este gratuit.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite