Constanţa: Au lăsat două localităţi fără serviciul de telefonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe timp de criză, hoţii sunt în stare de orice: localităţile Seimeni şi Dunărea au fost deconectate de la serviciul de telefonie Romtelecom după ce hoţii au furat cablul telefonic.

Liviu Paraschiv (22 de ani), Bogdan Boboc (23 de ani) şi Ciprian Gheorghiu (23 de ani), toţi din Hârşova, au furat aproape un kilometru de cablu telefonic din localitatea Seimeni. Acum cei trei hoţi riscă să ajungă după gratii.

Tinerii au luat la rând fiecare stâlp în parte şi au furat cablul telefonic, apoi, l-au ascuns într-o dubă şi s-au făcut nevăzuţi. Cel mai mult au avut de suferit localnicii din Seimeni, care, din cauza hoţilor, s-au trezit că nu îşi mai pot folosi telefoanele. La scurt timp, pe urmele celor trei au plecat şi poliţiştii care au reuşit să îi prindă. Ei au fost duşi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Megidia, care urmează să stabilească dacă hoţii vor ajunge după gratii.

Localnicii din Seimeni şi Dunărea nu vor putea folosi telefoanele timp de o săptămână, până când muncitorii Romtelecom nu vor reface reţeaua. Paguba creată prin distrugerea cablurilor de pe stâlpi a fost estimată la 10.000 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite