Constanţa: Au fost reluate cercetările carnagiului de la Poarta Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs vineri seara, la intrate în Poarta Albă
Accidentul s-a produs vineri seara, la intrate în Poarta Albă

Medicii legişti au efectuat ieri necropsiile celor patru bărbaţi care au murit vineri seară în teribilul accident rutier din aproprierea localităţii Poarta Albă. Familiile victimelor au aşteptat ieri rezultatele necropsiilor cu lacrimi în ochi.

Microbuzul în care se aflau victimele aparţine societăţii Roof Serv Trade. Încă de la primele ore ale dimineţii, Eugen Paterău, directorul economic al firmei a ajuns la morga Cimitirului Central.

„Vom susţine familiile cu tot ceea ce este nevoie“, a declarat directorul economic. Bărbatul a precizat că firma are aproximativ 50 de angajaţi, iar colectivul este foarte unit.

În jurul orei 10.30, medicii legişti încă nu terminaseră necropsiile. Sora lui Nicolae Croitoru (32 de ani) a declarat cu ochii în lacrimi că nimic nu îi mai poate aduce fratele înapoi. „Nu mai este nimic de spus, nimic nu mi-l mai aduce înapoi“, spune femeia plângând. 

Ancheta demarată de poliţişti urmează să stabilească cu ce viteză circulau autovehiculele implicate în teribilul accident.

„În cursul zilei de ieri a fost reluată procedura de cercetare la faţa locului efectuată în noaptea accidentului“, a declarat Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa.

Tot ieri au fost audiaţi martorii şi cei care au avut legătură cu terifiantul accident de lângă Poarta Albă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite