Constanţa: Au fost prinşi bărbaţii care au deschis focul într-un bar din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un albanez şi un aromân au fost reţinuţi ieri, după zile întregi în care au fost căutaţi de poliţişti pentru tentativă de omor, uz de armă şi posesie de stupefiante.

Mihai Mişirelicu şi Denis Xhija au intrat în atenţia poliţiştilor Biroului de Combatere a Crimei Organizate Constanţa după ce sâmbăta trecută au tras două focuri de armă într-un bar din Tulcea. 
„Am fost sesizaţi că într-un bar situat pe strada Spitalului două persoaneau ameninţat barmanul cu o armă letală, tip pistol“, au declarat poliţiştii.
Fiecare dintre cei doi suspecţi au tras câte un foc de armă, însă nimeni nu a fost rănit, au adăugat poliţiştii. 
La cercetarea la faţa locului efectuată de agenţii de poliţie au fost găsite în bar cele două tuburi de cartuş de fabricaţie străină.
Zilele trecute, tulceanul a fost prins cu 64.1 de grame de cannabis, însă a reuşit să fugă alături de cetăţeanul albanez.
Cei doi au fost reţinuţi abia seară, iar în urmă cu doar câteva minute au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
„Cei doi suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, uz de armă letală fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor“, a declarat Iuliana Olteanu, procuror în cadrul  din cadrul Tribunalului Tulcea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite