Constanța: Au anunţat expoziţie de maşini tunate şi au adus trei rable

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe mașini modificate ar fi trebuit să fie expuse, în această după-amiază, în parcare la Club Crush. La faţa locului, niciun organizator, niciun şofer mândru de maşina lui, nicio expoziţie. Doar Dacii nemodificate, rable şi maşini ca oricare alta.

Un şofer a venit cu maşina, o Dacie, pe care o are de un an. „Maşina am adus-o la cererea lui Andu, organizatorul. Nu e tunată, doar puţin recondiţionată“, a spus şoferul autoturismului marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT 02 LFR.

Evenimentul anunţat drept Tuning Party a fost, mai exact, o adunătură de autoturisme împrăştiate în parcarea Clubului Crush. Niciun neon, nicio maşină cromată sau cu boxe audio de sute de watti, ţevi de eşapament care să-ţi ia ochii sau motoare cu mulţi cai putere. Şoferii părăsiseră parcarea unde aveau maşinile, iar organizatorul era plecat.

La ora publicării articolului am încercat să luăm legătura cu organizatorii evenimentului, dar nimeni nu a catadicsit să răspundă la numerele de telefon puse la dispoziţie atât pentru a solicita informaţii suplimentare, cât şi pentru a rezerva un bilet în valoare de 20 de lei la marele eveniment after, aşa-zis Tuning Party, concert cu Grasu XXL şi DJ Old Skull.

Opt maşini au fost parcate în parcarea clubului Crush din Constanţa pentru a fi admirate de trecători.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite