Constanţa: Atenţie la ofertele de job-uri de pe Internet!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte numeroase de job-uri pe Internet
Oferte numeroase de job-uri pe Internet

Constănţenii care îşi caută un loc de muncă folosindu-se de anunţurile de pe Internet au toate motivele să fie cu ochii în patru. Şi asta pentru că sutele de joburi de pe site-uri sunt de cele mai multe ori inexistente.

Mai mult, angajatorii nici nu se sinchisesc să le declare la Agenţia pentru Ocuparea Fortelor de Muncă (AJOFM), aşa cum prevede legea. „Firmele de profil nu respectă legea. Este o diferenţă prea mare între numărul locurilor de muncă existente în baza noastră de date şi informaţiile prezentate de ei pe site“, a declarat Romulus Mincă, directorul AJOFM Constanţa.

La oră actuală, există nenumarate pagini web care au ca scop ofertarea posturilor vacante. Realitatea este însă alta. Cei disperaţi să-si găsească un loc de muncă bun şi cu un salariu pe măsură aplică sute de CV-uri în speranţa că vor fi contactaţi.

Cei care nu şi-au pierdut încrederea vor continua să apeleze la aşa zisele servicii ale acestor site-uri. Şi pentru că suntem în perioadă de criză şi locurile de muncă sunt foarte puţine, administratorii site-urilor vor continua să prospere, iar afacerea le va merge mai departe ca pe roate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite