Constanţa: Astăzi este ziua lui Radu Mazăre! Transmite-i un mesaj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Constanţei împlineşte astăzi 42 de ani. În biroul său din Primărie nu a fost amenajat până acum nimic pentru ziua de astăzi.

„Probabil că surprizele îl vor aştepta acasă. Noi nu i-am pregătit nimic special. Eu personal i-am cumpărat un tablou de Mătăsăreanu, care reprezintă un peisaj marin. Nu ştiu ce i-au luat ceilalţi colegi ai mei“, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liviu Tramundana.

Viceprimarul Decebal Făgădău a vrut să-i transmită că-i doreşte să candideze încă o dată şi multă sănătate.
„După 20 de ani are puterea de a lupta împotriva unui sistem foarte bine pus la punct. Tocmai de aceea, îi doresc să aibă parte de sănătate ca să poată merge mai departe“, a spus la rândul său directorul de programe de la TV Neptun, Sorin Lucian Ionescu.

Şi locuitorii Constanţei îi urează toate cele bune. „Mazăre a făcut până acum destule pentru oraş. S-o ţină tot aşa!“, i-a urat Eugenia Stanciu (61 de ani). „Vrem să-i ajute pe constănţeni cât mai mult!“, a sugerat Adriana Ion.

Primarul  a început să primească mesaje de felicitare şi pe contul de socializare Hi5, unde are  22.636 de prieteni virtuali.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite