Constanţa: Aproape 130 de firme închise din cauza neutilizării aparatelor de marcat fiscal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii Gărzii Financiare au suspendat activitatea a 129 de puncte de lucru ale societăţilor constănţene. Administratorii au „uitat“ să folosească aparatele de marcat.

Cele mai des întâlnite nereguli constate de autorităţi sunt legate de neutilizarea aparatelor de marcat. „15 dintre cele 129 de puncte de lucru au fost închise pentru nedotarea şi 110 pentru neutilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, iar patru pentru comercializarea ţigărilor netimbrate şi a băuturilor alcoolice făra banderole“, a declarat Cristian Radu, şeful Gărzii Financiare Constanţa.

Recent, alte două societăţi constănţene au fost sancţionate. Firma Kymbox Select SRL din Cuza Vodă a comercializat produse agricole în valoare totala de 2.603.675 lei, fără a înregistra vânzările în registrele de casă.

Şi administratorii firmei Terra Nostra Future SRL Constanta au fost prinşi pe picior greşit. În urma controlului efectuat de comisarii Gărzii Financiare au confiscat „31.194.004 lei, suma provenită din comercializarea produselor agricole fără documente legale de provenienţă“.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite