Constanţa: „Incendiu“ provocat de un o tigaie uitată pe foc de un constănţean beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu care a cuprins un apartament din zona Tomis III. Alrma s-a dovedit a fi falsă.

UPDATE Două autospeciale şi un echipaj SMURD de la ISU Constanţa au ajuns la solicitare, însă nu a mai fost nevoie de ajutorul lor. În apartamentul în care se credea că a izbucnit un incendiu se afla un bărbat în stare avansată de ebrietate. După ce a băut bine, constănţeanul a uitat de tigaia lăsată pe aragaz. Fumul gros a alertat vecinii, care au crezut că sunt la un pas de tragedie. „Am închis butelia imediat ce am simţit miros de fum, m-am temut să nu ia foc tot blocul“, spunea un vecin. Bărbatul care a pus pe foc pompierii şi medicii a refuzat să iasă din apartament.

Alarma a fost dată cu puţin timp în urmă. Un apel la 112 a anunţat izbucnirea unui incendiu pe aleea Zmeurei, din zona Tomis III. Este vorba despre apartamentul cu numărul 18, din blocul U5, scara A. Pompierii sunt deja la faţa locului şi fac eforturi pentru a stinge flăcările.

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite