Constanţa: Apartament înghiţit de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit la faţa locului
Pompierii au intervenit la faţa locului

Locatarii dintr-un bloc cu opt etaje din cartierul Tomis Nord au trecut prin momente de groază după ce un apartament situat la etajul al şaselea a fost cuprins de flăcări.

De teamă ca flăcările ar putea să le cuprindă şi casele lor, oamenii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, însă nu au mai aşteptat sosirea echipelor de intervenţie. Ei au pus mâna pe găleţi şi au încercat să stingă incendiul până la venirea pompierilor.

În timp ce unii vecini au luat atitudine, ceilalţi au sărit să-i critice pe proprietarii apartamentului incendiat. Aşa că imediat ce au ajuns la faţa locului, pompierii au scos mai întâi butelia din bucătărie, pentru a evita pericolul unei exploziii, după care au trecut la lichidarea incendiului.

„Intervenţia a fost destul de dificilă pentru că apartamentul incendiat este situat la etajul 6. Se pare că incendiul a izbucnit din cauza grăsimilor de pe aragaz“ a declarat Paula Anghel, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

În scurt timp, flăcările au mistuit mai bine de jumătate din apartament. La faţa locului a sosit şi o ambulanţă, însă în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite