Constanţa: Anunţuri false în numele SC RAJA SA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei furnizoare de apă şi canalizare, SC RAJA SA Constanţa, dezmint anunţurile apărute în ultimele zile la avizierele asociaţiilor de locatari şi proprietari, potrivit cărora va începe verificările apometrelor.

„În ultimele zile, la avizierele asociaţiilor din Constanţa au apărut nişte aşa-zise anunţuri publice transmise de către SC RAJA SA Constanţa, prin care locatarii condominiilor erau înştiinţaţi că «Regia Autonomă Judeţeană de Apă Constanţa va începe verificarea pe anul 2011 a elementului termic şi energetic, inclusiv a repartitoarelor de căldură şi a contorilor de apă caldă şi rece». RAJA SA Constanţa se dezice de aceste anunţuri mincinoase şi atrage atenţia tuturor locatarilor asupra acestor falsuri grosolane“, a declarat irina Oprea, purtător de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

RAJA asigură serviciile de alimentare cu apă şi canalizare şi nu are legătură cu agentul termic sau energetic al blocurilor/condominiilor. „Mai mult, reprezentanţii SC RAJA SA Constanţa nu pot şi nu au voie să pătrundă în incinta locuinţelor ca să verifice apometrele/contorii din apartamente. De aceea, atragem încă o dată atenţia tuturor locatarilor de la blocurile la care au fost afişate aceste anunţuri că cei care le-au editat şi postat au interese ascunse ce vizează doar intrarea/pătrunderea în apartamente“, mai spune Irina Oprea.

Constănţenii care se trezesc la uşă cu diverse persoane care se recomandă a fi de la RAJA şi doresc să facă verificarea contorilor din apartamente sunt rugate să anunţe imediat Poliţia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite