Constanţa: Răzvan Marcoci, antrenorul de fitness care colecţionează timbre şi monede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Marcoci face fitness de opt ani
Răzvan Marcoci face fitness de opt ani

Face fitness de opt ani şi aleargă ori de câte ori are ocazia. În timpul liber colecţionează timbre, abţibilduri, monede şi bancnote. Răzvan adoră mişcarea de orice fel.

Răzvan adoră mişcarea de orice fel. El spune că are un stil de viaţă sportiv, cu o organizare aproape perfectă. În fiecare seară poate fi găsit la sală antrenându-se, iar când nu este acolo, aleargă sau joacă fotbal. „Sportul este viaţa mea. Nu pot lăsa să treacă o zi fără să nu mă antrenez“, mărturiseşte tânărul.

Cel mai mare regret este că nu a reuşit până acum să devină sportiv de performanţă şi consideră că sportul este cel care învaţă şi formează cât mai bine din punct de vedere fizic şi psihic omul, mai ales prin trăsăturile de caracter pe care le dezvoltă.

Se antrenează zilnic şi ar vrea ca într-o zi să poată participa la campionatul de body-building clasic, acolo unde se promovează fizicuri armonioase şi estetice. „Culturismul profesionist este un nivel pur şi simplu de neatins pentru oamenii normali pentru că presupune o genetică extraordinară a sportivilor, o nutriţie completă şi găsirea unui stil de antrenament care să fie eficient“, spune Răzvan.

În ceea ce priveşte culturismul la nivel amator, el crede că aceasta este forma în care fiecare individ încearcă să reuşească mărirea la maxim a masei musculare prin orice metodă, chiar dacă prin asta mulţi dintre ei, cu bună ştiinţă, riscă să-şi facă rău şi să-şi pună în pericol sănătatea.

Visează să ajungă la Barcelona

Când nu se antrenează şi nu-i învaţă pe alţii ce înseamnă fitness-ul, Răzvan visează. Cel mai mult şi-ar dori să se mute undeva în Barcelona şi să devină socios la echipa lui de suflet, FC Barcelona, şi să-şi facă un abonament pe viaţă la meciurile lor. Un alt vis de-al lui este să ocupe locul I la concursurile de cros organizate de autorităţile locale. A participat până acum la nenumărate competiţii.

A luat locul 4 la cros

Surpriza cea mai mare de până acum a fost că luna trecută a luat locul 4 la cros. „Pur şi simplu nu mă aşteptam şi nu credeam că sunt în stare să ocup această poziţie, mai ales având în vedere concurenţa şi sportivii de performanţă care s-au aliniat la start. Eu, care sunt un amator, am reuşit aşa ceva. E pur şi simplu un miracol pentru că eu alerg doar ocazional“, a precizat el.

Speră totuşi să obţină într-un final locul I la concursurile organizate la nivel de amatori, să reuşească obţinerea unei medalii pe care să o poată pune în ramă şi la loc de cinste în camera lui.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite