Andreea Roxana Dănăilă este micuţa dansatoare care se visează instructor de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţa iubeşte baletul şi dansurile de societate
Micuţa iubeşte baletul şi dansurile de societate

Roxana este una dintre balerinele trupei ATITUDine, condusă de Melinda Vlad şi visează să ajungă, la rândul său, instructor în arta graţioasă a baletului.

Micuţa s-a îndrăgostit de balet la vârsta de cinci ani, când era la grădiniţă, iar mămica ei a înscris-o la un curs opţional.

Fetiţelor le-a plăcut atât de mult graţia orelor de balet încât când au devenit şcolăriţe nu au vrut să renunţe şi cu ajutorul profesoarei lor, Melinda Vlad şi sprijinul părinţilor au fondat împreună trupa ATITUDine.

Iubeşte să danseze

Roxana iubeşte dansul atât de mult încât nu se limitează numai la balet ci în frecventează şi un curs de dansuri de societate. Iubeşte graţia baletului, mişcările noi pe care le învaţă la fiecare antrenament şi adoră costumele colorate pe care le poartă la concursuri şi spectacole, preferatul ei fiind cel de french can can, de un roz viu şi asortat de mămica ei cu accesoriile potrivite.  

A participat la nenumărate concursuri în  Bucureşti, Focşani iar cel mai mare premiu l-a primit la Băcău, unde a primit locul I şi trofeul.

Model în viaţă 

Din toate profesiile pe care le-ar putea alege o fetiţă de vârsta ei, Roxana îşi doreşte cel mai mult să fie, într-o bună zi, ca cea care a adus dansul în viaţa ei.
„Vreau să fiu balerină şi apoi instructor de dans ca «doamna»“, mărturiseşte fetiţa, emoţionată şi ruşinată de atâta îndrăzneală.

Ţinutele pe care le îmbracă cu drag şi emoţie înainte de fiecare spectacol sunt confecţionate în mare parte de mama ei. Doar atunci când este vorba de ceva mai complicat, mama apelează la o croitoreasă.

Toaleta micuţei este desăvârşită machiaj, făcut după toate regulile şi la indicaţiile instructoarei sale.

Roxana îşi doreşte mult să îşi facă din pasiune o profesie mai ales că este încurajată de părinţi, profesori dar şi de colegii ei care o roagă, uneori, să-i înveţe câte un dans mai complicat.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite