Constanţa: Anchetatorii caută şi alte victime ale reţelei mafiote

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Probele sunt adunate de anchetatori
Probele sunt adunate de anchetatori

Investigaţiile au continuat şi astăzi în condiţiile în care suspecţii se află în stare de arest preventiv, iar anchetatorii încearcă să găsească noi probe în cazul asasinatelor în stil mafiot.

Ofiţerii de la Crimă Organizată şi procurorii s-au aflat astăzi în localitatea constănţeană Murfatlar unde au căutat şi alte dovezi în ancheta care a dus la destructurarea reţelei de criminali care a ucis viaţa a cel puţin patru persoane pentru a obţine avantaje economice.

Însoţiţi de scafandri, ei au căutat sub podul de la Murfatlar. Surse din rândul anchetatorilor susţin că s-a încercat găsirea ciocanului cu care a fost ucis Emilian Leonta, una dintre victimele aruncate în canalul Dunăre Marea Neagră. Aceleaşi surse spun că investigaţiile din această zonă au fost şi în vederea găsirii unor alte posibile victime.

Morţii din canal

„În cel puţin  două cazuri avem suspiciuni cu privire la cauza morţii şi se fac verificări“, au declarat şi surse din Poliţie. În ambele situaţii este vorba de cadavre descoperite  în Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Citiţi mai multe despre cum decurg investigaţiile în acest caz în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite