Constanţa: Alexandra Emanuela Tapârdău, spre America în paşi de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra nu ratează serile de karaoke din cluburile constănţene şi reuşeşte să ridice publicul în picioare de fiecare dată. Ea a câştigat un concurs de profil şi în Bulgaria.

Alexandra moşteneşte calităţile vocale de la părinţii săi, însă abia în adolescenţă şi-a descoperit „moştenirea“ genetică. „Părinţii mei au avut o trupă, au cântat împreună. N-am ştiut că şi eu pot cânta“, mărturiseşte tânăra. Îşi doreşte să se perfecţioneaze, iar pentru asta intenţionează să urmeze cursuri de specialitate.

A trecut mai bine de un an de când Alexandra a interpretat prima piesă în faţa publicului, însă emoţiile o copleşesc pe tânără de fiecare dată când urcă pe scenă. A început să cânte din dorinţa de a aduce zâmbetul pe chipul bărbatului iubit. „Îmi doream să-i cânt o melodie, să îi spun, în felul meu, că îl iubesc“, îşi aminteşte ea. A „debutat“ cu piesa „I have nothing“ a cunoscutei Whitney Houston. Aplauzele şi încurajările primite din partea publicului au determinat-o să meragă mai departe. „Când aud publicul care cere bis, mă bucur şi mă încarc de energie“, mărturiseşte Alexandra.

Primul concurs de karaoke la care a participat i-a adus Alexandrei şi un premiu: locul al treilea la concursul naţional de karaoke, organizat într-unul dintre cluburile constănţene. „Am concurat cu persoane foarte bine pregătite, unele cu studii de specialitate în domeniu“, se mândreşte tânăra. Ea a participat şi la un concurs internaţional, organizat în Bulgaria, de unde s-a întors învingătoare.

Planuri mari

Pentru iubirea vieţii ei, Alexandra va pleca în America. Acolo o aşteaptă viitorul ei soţ. „Într-un an, mă voi stabili în America. Vreau să urmez acolo o şcoală de muzică. Este ambiţia mea“, spune tânăra încrezătoare. Ea povesteşte că atunci când a vrut pentru prima oară să se mute în America, a întâmpinat şi greutăţi. „Am avut trei invitaţii de a ajunge în State. Mi-au refuzat viza din motive confidenţiale. Abia cu viza de logodnică pot pleca“, explică Alexandra.

Despre meseria pe care şi-a ales-o, tânăra povesteşte cu pasiune. „Îmi place să lucrez cu oamenii. Sunt o fire sociabilă. Îmi place să fiu chelneriţă, iar aspectul financiar nu primează“, explică Alexandra. De câteva săptămâni, lucrează la o cafea din centrul Constanţei, însă a muncit şi în Germania.

Dansul este o altă pasiune a tinerei. „Muzica orientală este preferată mea când vine vorba de dans“, spune Alexandra. Ea a făcut parte dintr-un ansamblu de dansuri populare, iar când era mai mică a luat lecţii de arte marţiale.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară Constanţa!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite