Constanţa: Alegătorii speră la o viaţă mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezenţa la vot este destul de ridicată la această oră
Prezenţa la vot este destul de ridicată la această oră

Judeţul Constanţa se clasa în urmă cu aproximativ o oră pe locul 10 în topul la nivel naţional în ceea ce priveşte prezenţa la vot. Biroul Electoral Judeţean a raportat o prezenţă de 9,45 % în mediul urban şi de 9,56% în mediul rural.

La aceeaşi oră, la secţiile de votare speciale se prezentaseră 2.679 de cetăţeni cu drept de vot, ceea ce clasa judeţul Constanţa pe locul 10. La secţia specială nr. 192, situată în incinta Gării Constanţa au votat până acum în jur de o mie de persoane, la secţia de la Autogară 600 de persoane, iar restul de peste o mie la secţia specială de la căminul Universităţii Ovidius.

Întrebaţi de ce au dorit să  voteze, oamenii au spus că speră la o viaţă mai bună.  „Am 300 de lei pensie. N-am casă, n-am unde sta.

Acum am venit la fiica mea la Constanţa şi am vrut să-mi exprim şi opţiunea electorală. Sper ca viitorul preşedinte să ne majoreze pensiile“ a declarat Ibram Ibram în vârstă de 67 de ani.

Şi tatăl viceprimarului Constanţei, Constantin Stan (77 de ani) a votat tot la o secţie specială pentru că are mutaţia pe Bucureşti. A lucrat toată viaţa ca profesor de istorie la universitate şi acum speră de la stat doar să-i dea o pensie mai mare.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite