Constanţa: Agentul Gabriel Florescu s-a întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul care a fost rănit grav în timp ce se afla la locul unui accident a fost aplaudat minute în şir de câteva zeci de colegi.

Reîntâlnirea de ieri a fost emoţionantă şi a stârnit lacrimile colegelor bărbatului, rămase fără glas în faţa momentelor grele prin care a trecut poliţistul. Gabriel Florescu este angajat al Inspectoraului de Poliţie Rutieră încă din anul 1996, iar din 2004 se ocupa de accidentele rutiere.

Cea mai mare pasiune a poliţistului era sportul rege, iar colegii săi spun că timpul liber şi-l petrecea cu soţia sau jucând fotbal.

Florescu a fost izbit în plin de un şofer începător pe 13 decembrie, când abia terminase cercetările la locul unui alt accident rutier. Bărbatul a fost strivit între laboratorul mobil al poliţiei şi maşina condusă de Emra Amet (20 de ani), din Amzacea. În urma accidentului, poliţistului i-a fost amputat piciorul stâng.

„Nu am vorbit cu cel care m-a lovit, însă nu am niciun resentimet faţă de el. Mă bucur de faptul că sunt în viaţă“, a declarat poliţistul. După ce se va recupera, poliţistul va lucra în cadrul dispeceratului Serviciului Rutier Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite