Constanţa: Agenţia Naţională de Integritate verifică achiziţiile Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actele Primăriei Constanţa sunt din nou controlate
Actele Primăriei Constanţa sunt din nou controlate

Primarul Radu Mazăre a reclamat din nou faptul că actele din administraţia publică locală sunt controlate, inclusiv firmele cu care există contracte pentru curăţenie şi până la proiectele care nu s-au realizat încă.

„Vom face mai puţine achiziţii şi vom avea mai puţine controale“, a declarat astăzi primarul Constanţei, Radu Mazăre. El a prezentat o listă transmisă de Autoritatea Naţionale de Integritate prin care sunt verificate licitaţiile pentru achiziiţle făcute de Primăria Constanţa.

La puricat au fost luate documentele cu firmele care se află în relaţie contractuală cu administraţia locală.

Este vorba printre altele de cele care efectuează curăţenie în cluburile de pensionari, dar şi cele destinate proiectului pasarelei din staţiunea Mamaia care nu a fost încă realizat. „20% dintre licitaţiile de anul trecut sunt verificate. Soluţia esate să facem cât mai puţin ca să ancheteze cât mai puţin“, a precizat edilul.

De-altfel angajaţii Primăriei Constanţa se vor afla mâine, timp de două ore, în grevă de avertisment.

Funcţii, gropi şi dansuri de samba

Referitor la gropile care au apărut pe străzile oraşului după deszăpezire, primarul Radu Mazăre a precizat că reabilitarea drumurilor se va face la primăvară.

„Comparativ cu Bucureşti, stăm foarte bine“, a spus el. Mazăre a mai declarat că se pregăteşte să plece în curând la festivalul de la Sao Paolo unde va dansa pe un car alegoric alături de trupa de samba Vai-Vai şi un cunoscut fotbalist. Pentru vizita în America Latină, edilul îşi pregăteşte şi un costum special şi chiar este tot mai interesat să investească în Brazilia. „E în creştere economică. Criză este doar la noi“, a mai spus primarul.

Pe meleagurile noastre însă nu a exclus posibilitatea de a candida la funcţia de lider al PSD, la centru. „Iau în calcul această variantă, dar îmi pun basca roşie ca şi în campanie“, a spus el.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite