Constanţa: Afrodiziace gratuite donate de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsul minune, care te face să te simţi mai bine!
Produsul minune, care te face să te simţi mai bine!

Primăria Techirghiol a început ieri distribuirea de suplimente alimentare pe bază de Omega 3 provenite dintr-o sponsorizare de la o companie norvegiană.

Este vorba despre 5.100 de flacoane cu ulei de pește Norwegian Omega 3, care vor fi distribuite prin intermediul medicilor de familie, la instituţiile de sănătate şi la centrele sociale. „Este vorba despre un supliment alimentar numit Norwegian Omega 3, care a fost donat Primăriei Techirghiol de către firma SC Trellis Trade SRL, care şi-a încetat activitatea şi care a rămas cu acest stoc de produs“, a declarat primarul Adrian Stan.

Întrucât este vorba despre o donaţie, produsele, destinate atât copiilor, cât şi adulţilor, „cu gust de fructe“, după cum sunt descrise de către reprezentanţii primăriei, vor fi distribuite gratuit.

Beneficii şi... beneficii

Pe prospectul suplimentului alimentar, cu termen de valabilitate până în luna octombrie a acestui an, este specificat că produsul, consumat regulat, reduce inflamaţiile, asigură un nivel mai bun al colesterolului şi al trigliceridelor, îmbunătăţeşte starea de spirit, ameliorează durerea de articulaţii, îmbunătăţeşte calitatea pielii, a unghiilor şi a părului şi previne efectele îmbătrânirii.

De asemenea, produsul are un efect pozitiv asupra vieţii sexuale, „aceasta devenind mai plăcută“. „Şi eu iau acest produs de ieri. De aceea îl ţin la birou. Dar îl iau pentru ochi, să ştiţi, nu pentru ultima prevedere din prospect“, a glumit primarul Adrian Stan.

Populaţia aşteaptă cu nerăbdare să intre în posesia produsului. „Eu am probleme cu ochii, cu inima, că la 63 de ani ai mei nu mai are ce să facă la viaţa sexuală. Dar dacă domnul primar îl dă fără bani, atunci îl luăm“, a declarat Salim Ibram, de 63 de ani, din Techirghiol.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite