Constanţa: Adriana Georgiana Sofica, solista ansamblului „Rapsodia Mării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra se mândreşte cu premiile pe care le-a primit în ultimul an
Tânăra se mândreşte cu premiile pe care le-a primit în ultimul an

Tânăra are doar 17 ani, dar dragostea sa pentru cântecul popular românesc nu are margini. Eleva a luat cursuri de canto de la vârsta de 10 ani. Munca micuţei artistei este răsplătită an de an cu premii şi distincţii

Elevă în anul III la Şcoala Populară de Arte , Adriana este solistă a ansamblului „Rapsodia Mării“ din Constanţa. În această vară, tânăra a participat la festivalul „Elena Roizen“ din oraşul Ovidiu.  Ea a cucerit publicul şi a obţinut premiul „Radio“.

Premii speciale

Tot în această vară, Adriana a urcat şi pe scena festivalului Mamaia unde a reprezentat Dobrogea. „Am fost singura concurentă care a reprezentat regiunea. Sunt foarte fericită din acest motiv, a fost o mare realizare pentru mine“, a spus tânăra.

La festivalul „Strugurele de aur“ organizat de localitatea Jidvei, Adriana a obţinut anul acesta „Premiul Orchestrei“.

Apariţii TV


Nici apariţiile la televizor nu-i sunt străine solistei, care a apărut la emisiunea „Tezaur Folcloric“  realizată de Marioara Murărescu. Cântăreaţa a apărut şi pe postul de televiune TVR 3, care a difuzat festivalul „Ion Albeşteanu“ din Slobozia, la care a participat şi Adriana.

„La acest festival am luat menţiune. Mi-au plăcut foarte mult  scena şi publicul“, a mai spus Adriana.

Fundaţia  Băncii Comerciale Române  „BCR Speranţe“  i-a oferit tinerei o bursă de studii. Organizaţia a organizat o preselecţie, iar Adriana s-a numărat printre cei 10 finalişti .

„Nu primesc bani din partea fundaţiei. Ei ne ajută cu promovarea, se ocupă de organizarea spectacolelor şi ne oferă costume“, a mai precizat solista.

Planuri de viitor

Adriana  este optimistă şi încrezătoare în forţele proprii. Ea speră să obţină cât mai multe premii. „Promit să nu mă opresc aici. Vreau mai mult. O să îmi valorific cât mai mult vocea şi sper ca într-o bună zi să ajung un artist consacrat“, a completat tânăra.



Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite