Constanţa: Administratorul adăpostului de animale SPIKE Cernavodă a intrat în greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Tcaci a intrat de marţi în greva foamei în semn de protest pentru lipsa unei legislaţii clare în ceea ce priveşte protecţia animalelor, dar şi ca gest de solidarizare cu Anca Herţea din Bucureşti, care se află de 13 zile în greva foamei penu deblocarea unui proiect legislativ.

Administratorul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor SPIKE cere deblocarea în sistem de urgenţă a Legii „Marinescu“ privind protecţia animalelor. De asemenea, Viorel Tcaci spune că un alt motiv pentru care a intrat în greva foamei este acela al „abuzurilor în formă continuată de la Primăria Cernavodă, dar şi de la Ecarisajul Constanţa“. El spune că administraţia locală din Cernavodă nu a mai dat „un cui“ pentru adăpostul de animale administrat de SPIKE.

Adminstratorul adăpostului susţine că nu va ieşi din grevă până când punctele enumerate mai sus nu îşi vor găsi rezolvarea. „Pentru mine sănătatea nu mai contează, dar sufletul mi-l vând scump“, a spus Tcaci.

El este monitorizat în prezent de un echipaj de Ambulanţă. Susţine că dimineaţa are dureri de cap, iar glicemia este uşor măsrită, dar că în rest nu are alte probleme de sănătate.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite