Constanţa: Administratorii magazinelor de vise au fost amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controalele efectuate ieri la magazinele ce comercializează produse etnobotanice s-au soldat cu aplicarea unor amenzi în valoare de 181.00 lei.  

Echipe formate din inspectori și comisari ai mai multor instituții publice au descins simultan ieri la cinci dintre „magazinele de vise“ din municipiul Constanța, aparținând societăților Puff Stuff Shop (1 punct de lucru), WDD Wholesale Green (2 puncte de lucru), Special Trip (1 punct de lucru) și Onasis Maria (1 punct de lucru). 

„Aceste magazine au scăpat controalelor anterioare. Acțiunea efectuată ieri i-a  prin surprindere pe proprietarii acestora. Am constatat foarte multe nereguli, începând cu produse ale căror indicaţii şi compoziţie nu erau traduse în limba română a elementelor de identificare, comercializarea unor produse fără prețuri afișate, elemente de identificare sau de caracterizare a produsului și până la absența formelor legale de angajare sau nepunerea la dispoziția organelor de control a documentelor solicitate, asta ca să amintesc doar câteva dintre deficiențele descoperite de cele zece instituții participante la această acțiune“, a declarat prefectul judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz .

Amenzile aplicate pentru cele cinci magazine variază de la 4 000 lei și 7 500 lei aplicate de Serviciul de Ordine Publică, respectiv de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanța și până la 29 090 lei sau 45 000 lei aplicate de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, respectiv Garda Financiară“ a mai afirmat  prefectul judeţului Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite