Constanţa: Activitate suspendată în şcoli din cauza viscolului şi a zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au profitat de ziua liberă şi s-au dat cu sania
Elevii au profitat de ziua liberă şi s-au dat cu sania

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a sistat activitatea în mai multe unităţi de învăţământ, astăzi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Nu se mai fac cursuri la SAM Albeşti şi structurile Cotu-Văii, Arsa, Vârtop, Coroana, SAM Mihai Viteazu și structurile Școala cu clasele I-VIII Sinoe, GON Mihai Viteazu, GON Sinoe, SAM Istria, Şcoala cu clasele I-VIII Pecineaga, Şcoala cu clasele I-IV Vânători.

Orele de curs au fost sistate şi în localitatea 23 August, la Dumbrăveni,  Fântânele, la Colegiul Agricol Poarta Albă, la Şcoala cu clasele I-IV Nazarcea, la Şcoala cu clasele I-IV Galeşu, precum şi la Şcoala cu clasele I-VIII General Scărişoreanu.

Elevii de gimnaziu de la Grupul Şcolar Cumpăna s-au bucurat de o vacanţă de o zi, întrucât orele au fost sistate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Activitatea didactică a fost sistată şi la SAM Independenţa şi structurile Olteni, Tufani, Movila Verde, Fântana Mare, la Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Borcea“ Agigea, la Şcoala  cu clasele I-VIII Lazu, la Şcoala cu clasele I-VIII „Nichita Stănescu“ Mereni şi structura Osmancea (nivel gimnazial).

„Conducerile unităţilor de învăţământ au hotărât reducerea programului şcolar, urmând ca modalitatea de recuperare a materiei  să fie  transmisă Inspectoratului Şcolar Judeţean“, a declarat Cristina Maria Ivan, inspector şcolar de specialitate.

Orele de curs au fost reduse la Şcoala cu clasele I-VIII  „M. Viteazu“ Constanţa, la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Grup Şcolar „Dimitrie Leonida“ şi la Liceul teoretic Mihail Kogălniceanu.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite