Constanţa: Acţiune în forţă a poliţiştilor de la Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O razie de amploare a poliţiştilor constănţeni a lăsat fără puncte şi bani în buzunar zeci de conducători auto, care au „uitat“ să-şi pună centura de siguranţă atunci când au urcat în maşini.

Acţiunea a avut loc pe bulevardul Tomis şi a fost pusă la cale în aşa fel încât niciun şofer care a trecut prin zonă şi nu avea centură, să scape neamendat. Cea mai mare parte dintre şoferi îşi cuplau centura de siguranţă când îi vedeau pe poliţişti sau, şi mai rău, după ce erau deja înregistraţi de radar. Din nefericire pentru ei nu au reuşit să îi păcălească pe politişti.

Oamenii legii au amplasat un radar, care îi inregistra pe participanţii la trafic la intersecţia străzii Poporului cu bulevardul Tomis. Câteva sute de metri mai sus politiştii îi opreau pe cei care nu aveau centura de siguranţă.

Cei care au fost opriţi în trafic au primit o sancţiune de 120 de lei achitabili în 48 de ore şi 2 puncte de penalizare. Amenzile vor fi trimise prin poştă celor care au fost gasiti circuland fara a folosi centura de siguranţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite