Constanţa: Bărbat accidentat mortal din cauza ceţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceaţa densă de pe drumurile publice au creat mari neplăceri participanţilor la trafic. Vizibilitatea redusă a făcut şi o primă victimă, în satul Ciocârlia, după ce şoferul unui autoturism l-a văzut prea târziu şi nu l-a mai putut evita.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi aseară, prin serviciul de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accodent pe DN3, în localitatea Ciocârlia. Alexandru Stoica, de 36 de ani, din localitatea Cobadin, se afla la volanul unui autoturism, proprietatea lui Akyol Zenabit, din aceeaşi localitate şi se îndrepta spre casă. Din cauza vizibilităţii reduse, l-a zărit prea târziu pe Memet Suliman, de 68 de ani, care se deplasa pe carosabil, aproape de axul drumului, accidentându-l mortal.

„Din primele investigaţii, poliţiştii au stabilit că vizibilitatea în zonă era sub 30 de metri“, a declarat Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. Trupul neînsufleţit al pietonului a fost dus la morga Spitalului Medgidia pentru efectuarea necropsiei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Autoritatea Rutieră Română au preluat investigarea cazului.

Evenimente multiple

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Rutieră au înregistrat alte trei accidente uşoare, soldate cu 5 răniţi uşor. De asemenea, a mai fost înregistrată o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere. Oamenii legii au aplicat 47 de  sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.280 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite