Constanţa: Doi morţi în urma impactului dintre un taxi şi un Q7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD
La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD

Două persoane şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în jurul orei 02.20, într-un accident rutier produs în zona Dacia. Lucrătorii de la Dispeceratul Poliţiei Rutiere spun că tragedia s-a produs din cauza unui taximetrist care nu a respectat regulile de circulaţie elementare.

Ilmi Omer, de 20 de ani, din Constanţa, se afla la volanul taximetrului Fiat Albea, cu numărul de înmatriculare CT 21 JER. În autoturism se mai aflau patru persoane care tocmai urcaseră din faţa clubului Wish, de pe bulevradul Tomis.

Lucrătorii de la dispecerat spun că imediat ce a pus maşina în mişcare, taximetristul a vrut să întoarcă peste linia continuă, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism Audi Q7 cu numărul de înmatriculare B 95 YFG, condus de Siapte Marian, de 19 ani, din Constanţa, care se deplasa pe acelaşi sens de mers, pe banda a doua.

În urma impactului taximetrul a fost proiectat într-un autoturism Chevrolet Kalos şi într-un Citroen C5, parcate în apropiere. Taximetristul şi Florin Claudiu Ieremia (23 de ani), care se afla pe scaunul din dreapta, au decedat, iar celelalte trei persoane, care se aflau pe bancheta din spate, au fost rănite.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite