Constanța: Acces liber la demonstraţia aviatică de la Kogălniceanu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elita aviației americane va evolua pentru spectatorii litoralului
Elita aviației americane va evolua pentru spectatorii litoralului

Măsuri speciale de ordine vor fi luate de Jandarmerie la show-ul aviatic ce se desfăşoară mâine, la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Aici vor evolua alături de piloţi şi paraşutişti români, într-o demonstraţie ce se anunţă de senzaţie, piloții americani de elită Thunderbirds (Păsările tunetului).

Ei fac parte din escadrila specializată a Forţelor Aeriene SUA, ce efectuează demonstrații aviatice de mare clasă, în toată lumea.

Atenţie la protecţie!
Pentru că se aşteaptă participarea unui public numeros, Jandarmeria Constanţa va amplasa dispozitive de ordine formate din echipe de patrulare pedestră şi auto, precum şi echipe de intervenţie mobile.
În total, aproximativ 230 de jandarmi din Gruparea Mobilă Tomis vor asigura protecţia participanţilor, dar şi respectarea normelor de securitate impuse de organizatori - Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

Fără alcool!

Zona în care se va desfăşura spectacolul aerian va fi delimitată cu 300 de elemente de gard metalic, pe o lungime de 600 de metri. În cadrul dispozitivului vor mai acţiona echipaje aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea,  Biroului de Poliţie Rutieră, dar şi a postului de poliţie Mihail Kogălniceanu.
Accesul publicului este liber, iar spectatorii sunt rugaţi să nu introducă băuturi alcoolice sau obiecte interzise în spaţiul destinat desfăşurării demonstraţiei. Intrarea vizitatorilor în incinta Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu este permisă începând cu ora 10.00.
Pentru public, organizatorii pun la dispoziție și o facilitate-surpriză: transportul până la aeroport este gratuit și va fi făcut cu autobuzele etajate.  Două autobuze vor pleca la orele 9 şi 11 din Gara Constanţa, unul va pleca la ora 11 din dreptul Cazinoului din Mamaia iar cel de-al patrulea va pleca  tot la ora 11 din faţa City Park Mall. 



VEZI AICI PROGRAMUL SHOW-ULUI DE LA KOGĂLNICEANU

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite