Constanţa: Acceleratul 1862 Iaşi - Constanţa a ajuns la destinaţie cu o întârziere de patru ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenul a stat oprit în câmp mai bine de trei ore, pentru că locomotiva s-a defectat. Oamenii au fost nevoiţisă reziste 12 ore în frig.

Rudele celor care călătoreau au aşteptat în zadar să obţină o informaţie de la CFR. Serviciul telefonic local nu a funcţionat azi-dimineaţă, pentru că telefonul a fost deranjat temporar. „O aştept pe mama mea, care vine de la Iaşi. De aici, de la gară, mi-au spus că nu ştiu când va ajunge trenul. Are întârziere mare, pentru că s-a stricat locomotiva. Noroc că am reuşit să iau legătura cu ea, că are telefon. Ruşine, CFR!“, a declarat Cristian Darie, din Năvodari.

Acceleratul trebuia să ajungă în Gara Constanţa la ora 06.48, dar a sosit abia în jurul orei 10.45. Îngheţaţi şi obosiţi, oamenii s-au plâns că au aşteptat în câmp trei ore, pentru că locomotiva s-a stricat.

Au suportat condiţiile inumane din tren

„Am plătit mai bine de 40 de lei ca să înţepenesc în tren! S-a stricat la Făurei locomotiva, apoi au zis că au înlocuit-o. Ne-au adus ca pe animale, în frig şi mizerie“, a declarat şi Mihaela Doroftei, care de opt ani e stabilită în Spania. 

„Eu vin de la înmormântare, a murit tatăl meu, că altfel nu plecam la Iaşi. După ce că eram supărată, am fost nevoită să suport şi condiţiile inumane din tren! Acum trebuie să stau în gară să mă dezmorţesc, nu pot să plec aşa“, a spus şi Elena, din Constanţa.

Vasile şi Eugenia Surugiu, din Mangalia, au urcat în tren de la Buhăieşti (Vaslui). „Au fost condiţii insuportabile. Să vedem dacă ne plăteşte spitalizarea în caz că ne-am îmbolnăvit! Nu ne mai trebuie altădată! A fost insuportabil. S-a stricat locomotiva, cred că am schimbat-o de vreo patru ori. Ar trebui să ne dea înapoi măcar jumătate din cât am plătit. Am dat 45 de lei de persoană.Vai de sufletul nostru. E ţara lui Papură - Vodă. Când am cerut explicaţii ne-au spus că nu trebuia să plecăm pe frigul ăsta. Nu mi-a venit să credem“, povestesc cei doi soţi.

O altă femeie s-a plâns că din cauza întârzierii a pierdut avionul. Oamenii spun că acceleratul a plecat din Iaşi cu o întârziere de 45 de minute. 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite