Constanţa: A „spulberat“ un biciclist şi a fugit !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au prins pe şoferul fugar
Poliţiştii l-au prins pe şoferul fugar

Un şofer constănţean a fost reţinut de poliţişti după ce a lovit un biciclist pe drumul european care leagă Constanţa de Mangalia după care a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs joi seara în jurul orei 23.00. între Neptun şi Costineşti. Constantin Băltariu (45 de ani) din Botoşani, mergea pe bicicletă, spre Mangalia, pe banda 1 şi a fost lovit din spate de o maşină. În urma impactului biciclistul a fost proiectat la câţiva metri distanţă într-un şanţ de pe marginea drumului. După accident şoferul a fugit de la locul faptei. Victima a fost descoperită o jumătate de oră mai târziu în şant de un alt şofer care a sunat la 112. Băltariu a fost transportat la spital iar medicii au stabilit că pentru a se vindeca are nevoie de 90 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii Serviciului Rutier au început cercetările pentru a-l descoperi pe şoferul fugar. Au luat probe de pe bicicletă şi au reuşit astfel să stabilească marca maşinii şi din aproape în aproape au ajuns şi la şofer: George Minea (33 de ani). Culmea este că imediat după producerea accidentului, pe drumul de întoarcere spre Constanţa, Minea a intrat într-o bordură şi şi-a avariat maşina. Poliţiştii l-au reţinut şi l-au audiat. Minea a susţinut că nu şi-a dat seama că a lovit un om şi că a crezut că este vorba de o creangă.

El este reţinut acum pentru 24 de ore sub învinuirea de vătămare corporală gravă din culpă şi va fi dus în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.
Culmea este că şoferul are suficientă experienţă la volan: posedă carnet de conducere pentru categoriile B,C,E şi D.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite