Constanţa: A plonjat cu maşina de pe faleză direct în mare FOTO / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost la un pas de moarte
Şoferul a fost la un pas de moarte

Un constănţean a fost la un pas de moarte după ce a plonjat cu autoturismul de pe faleză direct în mare. Accidentul s-a produs azi noapte lângă Comandamentul Marinei Militare.

Update: Martorii accidentului au declarat că şoferul a venit cu viteză şi a sărit efectiv de pe faleză. „Nici măcar nu a încercat să pună frână. A trecut pe lângă o altă maşină, parcată pe faleză, mai mai să o lovească, a spulberat bara şi a căzut în mare. Mă aşteptam să se întâmple la un moment dat aşa ceva pentru că foarte mulţi vin cu viteză şi pun frână abia la câţiva centimetri de faleză. Li se pare amuzant“, a declarat un martor. Trecătorii au sunat imediat la 112 şi s-au grăbit să vadă dacă şoferul a supravieţuit.

image

Spre mirarea lor, conducătorul auto a ieşit din autoturism singur şi a escaladat digul, cu ajutorul celor de pe mal. „Era plin de sânge pe faţă şi părea teribil de speriat. L-am întrebat dacă mai este cineva în maşină care să aibă nevoie de ajutor însă a spus că este singur“, au mai relatat oamenii. Tânărul a fost dus la spital însă după ce a primit primele îngrijiri medicale a fost lăsat să plece.

Poliţiştii care au cercetat cazul au spus că este posibil ca şoferul să fi încercat să se sinucidă altfel nu îşi pot explica cum conducătorul auto nu a reuşit să redreseze maşina. Accidentul s-a produs în jurul orei 23. 00. Ionuţ Eduard Casineanu (36 de ani) conducea o Toyota, cu număr de înmatriculare CT 04 FBG, pe strada Remus Opreanu iar în dreptul clădirii Marinei a „zburat“ de pe stradă, a rupt balustrada falezei şi a ajuns direct în apă. Din fericire accidentul a fost observat de câţiva martori care au sunat la 112.

image


Tînărul a fost scos din autoturism aproape nevătămat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. El a scăpat, ca prin minune, doar cu câteva zgârieturi, iar medicii au apreciat că nu se impune internarea. La testarea cu Drager, poliţiştii au stabilit că şoferul avea 0,78 miligrame/litru alcool în aerul expirat.
Cazul este cercetat în continuare de poliţişti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite