Constanţa: A murit de supărare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 62 de ani s-a certat cu un vecin din cauza unor becuri care ar fi trebuie montate în scara blocului unde cei doi locuiau. Pensionarului i s-a făcut rău şi a murit.

Vasile Oprea locuia într-un bloc din apropierea Serviciului de Medicină Legală din cartierul Macul Roşu. În jurul orei 1.00, bărbatul a avut un conflict cu un alt localatar al blocului, pe tema unor becuri nemontate la timp în imobil.
Vecinii spun că Oprea este administratorul blocului T14, iar cel cu care s-a certat se ocupă de administrarea uneia dintre scările de bloc.
„Curulea este locatar al blocului, iar de idmineţă i-a reproşat fratelui meu că nu a montat un bec care să asigure iluminare palierului“, povesteşte Ana Gheorghe, sora administratorului de bloc. Ea spune că vecinul certăreţ şi-a chemat în ajutor fiul şi împreună l-au agresat pe Oprea.
„L-au îmbrâncit şi l-au lovit cu cheile în cap. Fratele meu s-a supărat, a vrut să-şi aprindă o ţigară şi atunci s-a prăbuşit“, spune Ana Gheorghe. Bărbatul era diabetic şi avea probleme cu inima.
„I-a murit un băiat de 26 de ani, de atunci era operat pe inimă. Şi fiul său tot de inimă a murit, e ceva în familie“, explică un vecin al familiei.

După cearta cu celălalt bărbat, pensionarului a rămas singur şi a început să se simtă rău.

La scurt timp, Vasile Oprea a murit. Poliţiştii au demarat o anchetă, însă nu există suspiciuni asupra împrejurărilor în care a decedat pensionarul.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite