UPDATE/ Constanţa: A încercat să se sinucidă înfingându-şi un cuţit în burtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din Constanţa a încercat să îşi pună capăt zilelor, marţi, după ce a aflat că medicii îi vor amputa un picior din cauza diabetului de care suferă. Bărbatul este internat în spital în stare gravă.

Update ora 15.00

Bătrânul a fost operat în cursul nopţii trecute de mai multe cadre medicale ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Din păcate, starea lui este în continuare foarte gravă. „Prognosticul în cazul acestui pacient este rezervat. Nu ştim dacă va supravieţui sau nu“, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Florian Stoian.

Nicolae Ianca (71 de ani) suferă de diabet de mai mulţi ani. În urmă cu câteva zile medicii i-au comunicat că dacă vrea să trăiască trebuie să fie de acord să se supună unei operaţii de amputare a piciorului drept. Bătrânul nu a putut să se obişnuiască cu gândul că va fi infirm pe viaţă şi a decis să-şi ia zilele.

Şi-a înfipt un cuţit în abdomen şi ca să-şi curme zilele mai repede şi-a tăiat şi venele de la mâna stângă. Durerea a fost însă prea cruntă aşa că bătrânul a renunţat la planul său şi a sunat la 112 cerând ajutor. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa. În prezent bărbatul este internat în spital în stare gravă. 

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite