Constanţa: A început reamenajarea plajelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nisipul este curăţat de gunoaie
Nisipul este curăţat de gunoaie

Porţiuni din staţiunea Mamaia arată ca după bombardament, după ce marea a avansat ameninţător şi a distrus porţiuni de plajă, dar şi terase.


Echipe de la Direcţia Apelor Dobrogea Litoral au început lucrările de reamenajare a plajelor; în câteva ore, din zona Modern, s-au încărcat patru remorci numai cu deşeuri.

Ca în fiecare an, în această perioadă, Direcţia Apelor Dobrogea Litoral efectuează lucrări de amenajare şi întreţinere a plajelor, în această săptămână fiind desfăşurate numai activităţi de igienizare manuală şi de îndepărtare a nisipului de pe faleză.

„Ieri s-a lucrat în zona plajei Modern, unde numai în câteva ore s-au strâns patru remorci cu deşeuri“, a declarat Dan Nica, reprezentant DADL. „Urmează, în staţiunea Mamaia, să completăm cu nisip locurile afectate de furtuni şi avem programate lucrări de nivelare, terasament, discuire, afânare mecanică, dar şi de ecologizare cu utilajele din dotare“, a specificat Dan Nica. 

Însă toate aceste lucrări se vor efectua în luna martie, după ce vremea va fi mai blândă, deoarece furtunile vor afectua, în continuare, plajele de pe întreg litoralul.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite