Constanţa: A accidentat un copil de un an şi şase luni, apoi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer constănţean s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui băieţel de 1 an şi 6 luni.

Accidentul s-a produs în data de 1 februarie pe strada Calafat din Constanţa. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe şofer chiar dacă acesta şi-a reparat maşina între timp. Anchetatorii au stabilit că făptaşul se numeşte Petrică Toader (29 de ani), din Constanţa.

El a condus un Land Rover Freelander (TX7198TX). Bărbatul a încercat să dea cu spatele de pe un drum lateral şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism pe care l-a lovit în partea din spate. Pe banchetă se afla fiul şoferului, un băieţel de 1 an şi şase luni.

Imediat după accident Toader a plecat.  Acum el este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei şi repararea autoturismului fără autorizaţia Poliţiei.

Pentru învinuirile aduse, el riscă până la 7 ani de închisoare. Poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce pe perioada cercetărilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite