Bărbatul căzut în gol de la etajul nouă al hotelului Aurora rămâne neidentificat IMAGINI ŞOCANTE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, în jurul orei 14.00, un bărbat a căzut de la ultimul etaj al hotelului Aurora din staţiunea Mamaia. Până la această oră nu se cunoaşte identitatea victimei.

UPDATE Bărbatul care a căzut de la etajul 9 al hotelului Aurora nu a fost identificat nici până la această oră. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a căzut accidental, dacă este vorba despre o sinucidere sau despre o crimă. Trupul său a fost dus la morga Cimitirului Central.

Impactul cu solul a fost atât de puternic încât încălţămintea bărbatului a zburat la zeci de metri distanţă de corp. Victima a fost văzută de un constănţean care se plimba în zonă.

image

Victima a căzut cu faţa în jos, în parcarea hotelului

„Am auzit bubuitura chiar în faţa mea. Apoi l-am văzut pe bărbat întins pe jos. Înainte nu am auzit niciun zgomot, ţipăt sau orice altceva. Imediat am sunat la 112 şi am aşteptat să vină ambulanţa şi poliţia", a spus martorul.

Bărbatul a căzut de la etajul 9 al hotelului

Martorul care a sunat la 112

Echipaje ale Poliţiei şi ale Serviciului de Ambulanţă au făcut cercetări la faţa locului.

image

Bărbatul a căzut de la ultimul etaj

„Echipajul SMURD a fost solicitat pentru a interveni la un pacient de aproximativ 40 de ani, căzut de la înălţime, de la etajul 9 al hotelului Aurora. Acesta este decedat, având leziuni incompatibile cu viaţa. Nu cunoaştem datele victimei", a spus medicul de pe SMURD.

image

La locul accidentului au sosit poliţiştii şi un echipaj SMURD

La două ore de la accident, poliţiştii nu au reuşit să stabilească identitatea bărbatului decedat. Angajaţii hotelului le-au spus anchetatorilor că nu o cunosc pe victimă, că nu este nici turist, nici angajat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite