Constanţa: Ambulanţierii au scăpat o pacientă din autosanitară şi i-au rupt piciorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O banală ameţeală i-a produs unei femei din Constanţa nu doar bătăi de cap, ci şi o fractură a femurului. Pacienta a căzut din autosanitara care a transportat-o la spital.

Incidentul s-a produs joi seară, însă autorităţile spun că au fost anunţate abia aseară. „Am fost anunţat vineri seară despre faptul că joi, în jurul orei 14.30 – 15, o pacientă transportată la spital cu Ambulanţa şi-a fracturat femurul drept“, a declarat Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa.

Medicul spune că pacienta supraponderală a solicitat ajutorul medicilor, acuzând stări de ameţeală. Femeia a fost transportată la spital, însă a căzut din Ambulanţa, în faţa secţiei de primire Urgenţe.

„Luni dimineaţa, se va constitui o comisie care va verifica documentele şi va sta de vorbă cu pacienta. După finalizarea anchetei, se vor dispune măsurile necesare“, a completat Dina.

El spune că cei care se fac vinovaţi de producerea acidentului vor suporta consecinţele. „Au trecut mai multe de 24 de ore de la producerea incidentului şi până la raportarea lui. În plus, dacă personalul de pe Ambulanţă nu se putea descurca cu pacienta supraponderală, trebuia să solicite ajutorul unui alt echipaj“, a concluzionat directorul.

Pacienta a fost diagnosticată cu fractura de femur şi a fost operată ieri.

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite