Constanţa: A ajuns la spital bătută crunt de concubinul beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale
Cele două victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale

O femeie din Cumpăna a fost luată la bătaie de bărbatul cu care îşi împărţea viaţa. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi un tânăr din Nicolae Bălcescu, care a fost bătut de doi prieteni dornici de răzbunare.

În noaptea de duminică spre luni, o femeie din Cumpăna  a fost bătută crunt de concubinul ei. Poliţiştii din localitat au fost anunţati că un bărbat de 47 de ani care a băut prea mult a luat-o la bătaie pe cea cu care îşi împărţea viaţa. Protagoniştii scandalului sunt Gheorghe Drăguşin (47 de ani) şi Milica Hreaşcă (51 de ani).

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată. Concubinul violent este cercetat în stare de pentru vătămare corporală gravă.

A doua victimă, un tânăr de 21 de ani din localitatea Nicolae Bălcescu, a fost bătut crunt de doi vecini. Alexandru Popa a fost lovit de mai multe ori cu un obiect dur în zona capului şi a mâinilor. „Tânărul de 21 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia“, a declarat Bogdan Pădureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Florin Surluceanu (20 de ani) şi Grigore Scripcaru (29 de ani) sunt principalii suspecţi. Cei doi s-au ales cu dosar penal şi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru loviri şi alte violenţe.





Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite