Constanţa: UPDATE/ A accidentat un copil şi a fugit de la locul faptei !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă după ce, în urmă cu o oră, un băieţel care mergea pe marginea drumului a fost accidentat grav. Şoferul a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a produs în Murfatlar. Băieţelul mergea pe marginea şoselei împreună cu mama şi cu fraţii săi când un şofer a trecut în viteză pe stradă, lovindu-l în plin pe băieţel. Imediat după accident şoferul a derapat şi a intrat în gardul unei firme, după care a coborât din maşină şi a fugit. Victima a ajuns în stare gravă la spital iar oamenii legii îl caută acum pe şofer.

Update: Băieţelul accidentat, George Dobre, se află internat în spital iar medicii au spus că starea sa, deşi gravă, este stabilă. După ore în şir de căutări, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe şoferul fugar. Oamenii legii au spus că este vorba despre Albert Iorgu (22 ani) din Tecuci. Avea motive întemeiate să fugă de la locul faptei: nu avea permis de conducere iar maşina sa era înmatriculată în Elveţia. El este cercetat acum pentru vătămare corporală, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite