Constanţa: 1 Mai cu evenimente incendiare în sudul litoralului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale din sudul litoralului au pregătit o mulţime de evenimente menite să atragă turiştii la mare în minivacanţa de 1 Mai. Pentru acest an, autorităţile vor să depăşească numărul de spectatori care au fost la Freedom Dayz în mangalia.

„Conceptul este acelaşi. Ne axăm pe segmentul turiştilor cu vârste cuprinse între 18 - 35 de ani, care aleg staţiunile din sudul litoralului pentru muzică bună, plaje curate, divertisment special creat pentru ei. Dar nu ignorăm total ceilalţi turişti. De exemplu, pentru copii vor funcţiona instalaţiile parcurilor de distracţii şi Herghelia le va sta la dispoziţie pentru vizite şi lecţii de călărit pe ponei. Pentru familişti vor fi deschise magazinele, piscinele acoperite, terenuri de minigolf sau de tenis de câmp, dar şi caravanele cu lucrătorii din turism, marşul maşinilor de epocă şi altele“, a declarat Claudiu Tusac, primarul municipiului Mangalia.

Punctul central al distracţiei în cele două zile ale minivacanţei va fi în Neptun. Încă de vineri, în zona Gării din staţiunea Neptun va începe... marea invazie. Călătorii care vor coborî din vagoane vor fi întâmpinaţi de muzică mixată de DJ-i plasaţi pe câteva platforme mobile. Petrecerea continuă după ora 19.00, pe scena instalată în zona La Steaguri de pe plaja Neptun, unde vor concerta trupele Zero şi Akcent, urmate de un show live susţinut de Laurenţiu Duţă şi Andreea Bănică.

Pe 1 mai, distracţia începe la ora 14.00, în zona La Steaguri de pe plaja din Neptun, unde va fi instalată scena principală, lângă care vor fi amplasate două platforme pentru dans. Aici se va desfăşura Grind Party - o întoarcere la şlagărele anilor trecuţi, dar care vor fi remixate de DJ renumiţi. Petrecerea se adresează tuturor turiştilor şi localnicilor, care doresc să-şi amintească repertoriul tinereţii lor.

Spectacolul serii va fi deschis după ora 19.00, în aceeaşi locaţie, de către Smiley & Band, Fly Project, Puya şi Alex. După ora 23.00 şi până la ivirea zorilor vor mixa DJ-i: Cristi Stanciu, DJ Andi, Vika Jigulina, Liviu Hodor şi Tara, DJ Optick, Alexunder Base, Sasha Lopez, Sunrise Ink.
Spectacolul de muzică va fi completat de jocuri de lasere şi focuri de artificii.

Cinema în aer liber

În paralel cu aceste concerte, pe plaja Neptun vor fi amplasate patru ecrane gigantice pe care vor rula filme: ultime apariţii sau chiar premiere. Ecranele vor fi amplasate astfel încât să permită unui număr de aproximativ 2.000 de persoane să vizioneze în condiţii foarte bune filmele.

La teatrul de Vară din Neptun se va desfăşura concursul de Fashion Design. La competiţie vor participa studenţi de la facultăţile de design şi tineri angajaţi la companii de profil.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite