Constanţa: „Eu când vreau să fluier, fluier“ a primit Marele Premiu la IPIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“ a obţinut Marele Premiu la Festivalul Producătorilor de Film Independenţi (IPIFF5), desfăşurat la Constanţa în perioada 30 iunie - 4 iulie.

Trofeul Mării Negre pentru cel mai bun lungmetraj de ficţiune a fost înmânat aseară, la Teatrul Naţional de Stat de către Robert Bucur, directorul Oficiului Român pentru Drepturi de Autor (ORDA), producătorilor peliculei, Cătălin Mitulescu și Daniel Mitulescu.

Citeşte şi:
Maraton cinematografic sub briza mării
VIDEO „Eu când vreau sa fluier, fluier" - turnat la Topalu, premiat la Berlin


Trofeul Mării Negre pentru cel mai bun film documentar i-a revenit lui Vivi Drăgan Vasile - Fundația de Arte Vizuale, pentru filmul „Memoria de piatră“, în timp ce Premiul de Excelență i-a fost acordat lui Radu Gabrea,  pentru întreaga carieră și pentru contribuţia sa în cinematografia românească.

Studenţii străini, cei mai buni la animaţie

Casa de producţie Hi Film Productions - producător Ada Solomon pentru filmele  „Icre negre“ și „Lord“  a primit trofeul pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune.

Trofeul Mării Negre pentru cel mai bun film de animație s-a acordat studenților străini Jacob Frey , Harry Fast, Stefanie Ren, pentru filmul „Bob“, produs de Germania Filmakademie Ludwigsburg, în timp ce trofeul pentru cea mai bună școală de film i-a revenit prorectorului Manuela Cernat pentru Unviersitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale.

Gala de decernare a premiilor IPIFF5 poate fi vizionatăși pe Internet pe prima pagina a site-ului, pâna astăzi la ora 12.00.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite