Constanţa: „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cei 43 de ani de funcţionare postul de radio a transmis sute de mesaje care au reunit părinţii cu copiii pierduţi pe plajă.

World Vision România şi Radio Constanţa organizează începând de astăzi campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa“.
Proiectul presupune distribuirea gratuită de brăţări care conţin numele copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani şi numărul de telefon al părinţilor.
În paralel, pe plaja din fața postului de radio se vor desfășura spectacole și concursuri educative, dotate cu premii utile în sezonul estival.
Participanții vor primi colaci de înot, veste de salvare sau zmeie. Avem câte un premiu pentru fiecare pentru că nu dorim ca cineva să plece încruntat de aici“, susține Isabela Ştefan-Iorga, coordonatorul voluntarilor de la World Vision
Inițiativă de succes
Pilotul proiectului s-a dovedit un real succes. „Am împărţit 350 de brăţări în mai puţin de trei ore. Alături de fluturaşii cu informaţii pentru turiştii cu copii am distribuit şi chestionare pentru ca să vedem cum privesc turiștii proiectul. Toţi cei 150 de respondenţi au spus că se bucură de existenţa acestei iniţiative“, spune Isabela.

Citeşte mai multe mâine în  !

image
image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite