Păgubiţii Vectra, pentru a opta zi în stradă. 80 de familii au achitat integral preţul apartamentelor şi nu au primit nimic în schimb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii au venit în faţa Prefecturii
Protestatarii au venit în faţa Prefecturii

Pentru a opta zi, păgubiţii de la Vectra au ieşit în stradă să ceară să se facă dreptate. Ei reclamă faptul că au achitat integral firmei Vectra preţul apartamentelor, fără să fi intrat vreodată în posesia lor.

Aproximativ 15 persoane s-au înarmat şi astăzi cu pancarte şi s-au dus în faţa Prefecturii Constanţa, în speranţa că se vor face auziţi.
Ei reclamă faptul că au achitat integral firmei Vectra preţul apartamentelor, fără să fi intrat vreodată în posesia lor.
„În această situaţie sunt 80 de familii. S-au plătit sume cuprinse între 30.000 şi 55.000 de euro pentru apartamente ce urmau să se construiască în zonele Baba Novac şi Compozitorilor. Nu s-a construit nimic. Totul e la stadiul de groapă“, reclamă Marian Gligorie, unul dintre păgubiţi.

Click pe poze pentru galerie foto

Protest în frig Oameni ţepuiţi Miting în faţa Prefecturii din Constanţa

Ei spun că nici o autoritate nu sa sesizat ba, mai mult, Parchetul nu le-a răspuns la reclamaţiilor lor depuse în anul 2010, aşa cum afirmă Tudoriţa Anastase.
Prefectul Constanţei, Claudiu Palaz, i-a primit zilele trecute în audienţă, însă a specificat faptul că le poate acorda sprijin doar din partea autorităţilor statului. 
Firma Vectra a intrat în insolvenţă, deci este greu de crezut că oamenii îşi vor mai primi vreodată banii înapoi. 
  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite