Studenţii de la Facultatea de Arte au spectacol la Universitatea Ovidius. Ei joacă alături de dascăli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii-artişti de la Facultatea de Arte a Universităţii Ovidius
Studenţii-artişti de la Facultatea de Arte a Universităţii Ovidius

Piesa „Vintage“ va fi prezentat la ora 17, în Aula Magna a universităţii, la sediul de pe Bulevardul Mamaia nr. 124. Studenţii vor juca alături de dascălii lor, într-un test artistic, dar şi didactic.

Facultatea de Arte,din cadrul Universităţii Ovidius organizează luni, 26 martie, la ora 17.00, spectacolul „Vintage”, care va avea loc în Aula Magna din sediul de pe Bulevardul Mamaia nr. 124. Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, care se sărbătoreşte la 27 martie şi care a fost creată  de către Institutul Internaţional de Teatru din Franţa în 1961, ca semn de apreciere a uneia dintre cele mai vechi arte din lume: arta scenică.

Conceptul spectacolului şi direcţia muzicală aparţin compozitorului Dumitru Lupu, care este conferenţiar universitar doctor, iar regia lui Gavril Borodan. Din distribuţia spectacolului „Vintage“ fac parte şi dascăli ai studenţilor: asist. univ. dr. Mirela Gheorghe şi prof. asociat Liliana Cornilă. Ele vor evolua alături de studenţi şi masteranzi ai Facultăţii de Arte.

„Proiectul se constituie şi într-o activitate de cercetare a repertoriului de altădată, găsirea modalităţilor de interpretare, precum şi parcurgerea etapelor de organizare a unui spectacol, utilă în activitatea viitoare a absolvenţilor Facultăţii de Arte“, au anunţat artiştii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite