Constanţa:Un şofer fără permis a tamponat maşina Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost încătuşat
Şoferul a fost încătuşat

Poliţiştii constănţeni au fost nevoiţi să plece în urmărirea unui şofer care a refuzat să tragă pe dreapta la semnul oamenilor legii. Cursa s-a terminat când poliţiştii i-au barat drumul. A existat şi un preţ: una dintre maşiniile agenţilor a fost avariată. 

Incidentul s-a produs astăzi  în jurul orei 10.35. Şoferul unui Renault Megane care circula dinspre Ovidiu spre Constanţa a fost remarcat de o patrulă a Poliţiei Rutiere pentru că încălcase un marcaj rutier. Agenţii i-au făcut semn să oprească însă conducătorul auto a trecut ca un bolid pe lângă ei.

Poliţiştii l-au urmărit şi au cerut, în acelaşi timp, colegilor din teren să-i bareze drumul. Renault-ul a fost blocat în sensiul giratoriul din dreptul localităţii Palazu Mare de o maşină de Poliţie. Neatent, şoferul nu a oprit la timp ci a acorşat maşina Serviciului Poliţiei Rutiere care barase drumul. Tânărul a fost coborât din autoturism cu forţa, trântit la pământ şi încătuşat.

Poliţiştii l-au identificat drept Adrian Radu (24 de ani) din Constanţa. El a recunoscut că nu a oprit la semnalul poliţiştilor din cauza faptului că nu are permis de conducere. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi cel mai probabil va trebui să suporte contravaloarea cheltuielilor pentru repararea maşinii de Poliţie pe care a avariat-o

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite