Patru motociclişti, snopiţi în bătaie cu răngile pe şosea la Tuzla. Agresori, trimişii fostului viceprimar Marian Sărăcilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri constănţeni, care ieşiseră duminică după-amiaza la plimbare cu motocicletele, au fost bătuţi în trafic de susţinătorii unui şofer. Altercaţia a avut loc în jurul orei 17.30, pe DN39 Constanţa – Mangalia.

Cei patru motociclişti mergeau spre Vama Veche, dar în Tuzla s-au întâlnit cu şoferul unui Kia Sorento B 91 SDF, pe care martorii l-au recunoscut ca fiind fostul viceprimar al comunei, Marian Sărăcilă.

Cei prezenţi spun că Sărăcilă conducea în stare de ebrietate, de pe o bandă pe alta, călcând liniile continue şi intrând pe contrasens. Aşa era să-l calce pe unul dintre motociclişti.

În dreptul Aerodromului Tuzla, şicanele s-au transformat în bătaie. O altă maşină, cu apropiaţi ai fostului viceprimar, a sosit la faţa locului, iar aceştia au început să lovească motocicliştii cu răngile.

Una dintre victimele agresiunii a fost bătută în asemenea hal, încât a fost internată la Spitalul Mangalia, cu piciorul rupt. Bărbatul de 37 de ani, din 2 Mai, a primit diagnosticul: fractură cu deplasare 1/3 proximală cubitus stâng prin agresiune, contuzie forte gambă stângă, hematom post traumatic gambă stânga.

Sărăcilă a plecat de la faţa locului abandonându-şi maşina, după care a venit mai târziu fiul acestuia, Doru. De faţă cu toţi poliţiştii, tânărul supărat a tras un pumn în plină figură unuia dintre oamenii aflaţi acolo, apoi a încercat să-l muşte. Ca să scape victima din încleştarea agresorului, au sărit şeful de post, o poliţistă şi un prieten de-al lui Sărăcilă. (Captură video: TV Neptun)

Conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa a comunicat că „în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, efectuându-se investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, în vederea identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale ce se impun“.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite