Români, atenţie când mergeţi în Turcia! Jafuri pe Autostrada Edirne – Istanbul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcările, ţinta hoţilor
Parcările, ţinta hoţilor

Românii care vor să călătorească în Turcia în această perioadă trebuie să fie extrem de atenţi. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare către cetăţenii români că trebuie să se ferească de Autostrada Edirne – Istanbul.

Oficialii informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Turcia că, în ultima perioadă, a crescut numărul jafurilor asupra autovehiculelor pe autostrada Edirne – Istanbul, chiar dacă staţionarea se efectuează în locuri special amenajate.

Sunt vizate obiectele de valoare, borsetele sau genţile lăsate la vedere. Cetăţenii români sunt sfătuiţi să manifeste o atenţie sporită pe toată durata deplasării pe această autostradă.

Mulţi români preferă în această perioadă să îşi efectueze concediul în Turcia mergând cu autoturismele proprii şi uneori înnoptând pe drum.

O călătorie până pe litoralul turcesc durează minimum 20 de ore, distanţa fiind de aproape 1.300 de kilometri de la ieşirea din România. De la Vama Veche până la Istanbul, durata este de 9 ore pe o distanţă de 500 de kilometri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite