Mircea Băsescu: „Cei care sunt în stradă nu l-au votat pe preşedinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Mircea Băsescu spune că nu poate să-i dea niciun sfat lui Traian Băsescu, nici măcar ca frate. „Nu-mi permit să dau sfaturi nimănui, mai ales unui preşedinte. Văd că îi dau sfaturi destui: şi aia din piaţa şi analiştii...“, spune el.

Îl simte însă supărat. „E logic să fie supărat. A făcut multe lucruri bune pentru ţară şi vrea să mai facă“, spune Mircea Băsescu.
Întrebat ce-ar face în locul lui Traian Băsescu a spus că ar putea să răspundă la această întrebare doar dacă ar candida şi ar fi ales de 50% plus unul dintre cei prezenţi la vot.

El crede că un preşedinte ales de 5 milioane de oameni nu poate să plece dacă nu sunt de acord cu el 200 de oameni din Bucureşti şi 3.000 din toată ţara. „Eu cred că sunt nemulţumiţi şi e normal să fie nemulţumiţi, dar nu poţi da jos un preşedinte aşa. M-am uitat la televizor. Am văzut şi omul ăla care nu avea bani să-şi cumpere un frigider dar şi pe cei care scandau în Constanţa. Faptul că lumea poate să spună în stradă ce vrea înseamnă că e democraţie. Cu siguranţă cei care sunt în stradă nu l-au votat. Dar, dacă schimbi preşedintele, pe cine pui în loc?“, se întreabă Mircea Băsescu.

El spune că preşedintele a fost ales de popor, aşa cum Radu Mazăre este alesul constănţenilor. „Poate nu sunt de acord cu domnul Mazăre. Eu acuma ce să fac? Să mă duc în piaţă să strig să-l dăm jos pe Mazăre? Presa m-ar filma şi ar spune că piaţa e plină şi că oamenii strigă să-l dea jos pe Mazăre, dar nu poţi să fii împotriva majorităţii“, spune Mircea Băsescu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite